Muse

Goto down

Muse

Příspěvek pro vodovod za Sun Apr 10, 2011 8:36 pm

Muse

Muse je anglická alternatívna rocková hudobná skupina. Vznikla v roku 1994 v južnom Anglicku (Teignmouth, Devon). Začínala pod názvom Rocket Baby Dolls (Raketové bábiky). Neskôr sa členovia skupiny rozhodli zmeniť názov na Muse a namiesto študovania na vysokej škole dali prednosť hudobnej kariére.
Skupina má troch členov: Matthew Bellamy (spev, gitara, klavír a syntetizátor), Chris Wolstenholme (basgitara, doprovodný spev) a Dominic Howard (bicie a perkusie).

Diskografia
Štúdiové albumy:
1999 – Showbiz
2001 – Origin of Symmetry
2003 – Absolution
2006 – Black Holes and Revelations
2009 - The Resistance

Koncertné albumy:
2002 – Hullabaloo
2008 – HAARP


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

Môj názor: Túto skupinu som objavil nedávno. Už pri prvej pesničke sa vrylo jej meno k mojej listine Top kapiel. Ich hudba je veľmi kvalitná, čo je pri dnešnej hip popovej dobe pomerne vzácne. Muse často kritici označujú za jednu z najlepších kapiel sveta, a majú aj prečo. Ich koncerty sú kvalitné, a podľa mňa je väčšina piesní z koncertov lepšia ako originál. Tak si nenechajte ujsť túto kapelu, a ponorte sa do utópie, ktorú spôsobujú.
avatar
vodovod

Počet příspěvků : 381
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 20
Bydliště : Ždaňa

Návrat nahoru Goto down

Re: Muse

Příspěvek pro Rei za Sun Apr 10, 2011 8:43 pm

Muse poznám už 7 rokov... a 7 rokov je to moja najobľúbenejšia skupina. Toľko k tomu Smile
avatar
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09
Věk : 23
Bydliště : chalúpka na hraniciach fantázie

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Re: Muse

Příspěvek pro vodovod za Sun Apr 10, 2011 8:47 pm

Videla si koncert z Wambley ? Ten koncert je proste epický. Lepší som ešte nevidel.
avatar
vodovod

Počet příspěvků : 381
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 20
Bydliště : Ždaňa

Návrat nahoru Goto down

Re: Muse

Příspěvek pro Maršál Křída za Sun Apr 10, 2011 8:57 pm

Něco málo jsem slyšel... a co řeknu... půl na půl. Jedna polovina jsou vynikající, zajímavé a nenudící písničky. Ta druhá už jsou bohužel nezajímavé a mou osobu nudící písničky... leč mají můj respekt. Skladba Take a Bow je královské pošušňáníčko :3
avatar
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Re: Muse

Příspěvek pro Rei za Sun Apr 10, 2011 9:05 pm

Kto nevidel záznam z Wembley nie je ani fanúšik...
Inak zbožňujem Mattove tance, ten chlapík je proste neskutočne perfektný v tomto. Smile

A okrem toho, to čo oni poskladajú znie dobre aj ako klasika
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09
Věk : 23
Bydliště : chalúpka na hraniciach fantázie

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Re: Muse

Příspěvek pro vodovod za Sun Apr 10, 2011 9:15 pm

Videli ste akú si spravilo Muse srandu z jednej Talianskej televízie ?
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
vodovod

Počet příspěvků : 381
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 20
Bydliště : Ždaňa

Návrat nahoru Goto down

Re: Muse

Příspěvek pro Red za Sun Apr 10, 2011 10:05 pm

and our time is ruuuuuuuuuuunning oooout

_________________

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3285
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 25
Bydliště : Přelouč

Návrat nahoru Goto down

Re: Muse

Příspěvek pro Shark za Thu Aug 18, 2011 10:29 pm

vodovode nemusel jsem tě, ale tímhle sis mně získal Very Happy

Shark

Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 08. 08. 11

Návrat nahoru Goto down

Re: Muse

Příspěvek pro Sponsored content


Sponsored content


Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru