Nickelback

Goto down

Nickelback

Příspěvek pro vodovod za Fri Dec 03, 2010 9:20 pm



Nickelback je kanadská rocková skupina, ktorá hrá predovšetkým rock a hard rock a svojím štýlom hudby je často prirovnávaná takým skupinám ako 3 Doors Down, Puddle of Mudd alebo Creed. Popri svojej rockovej orientácii, skupina experimentovala aj s rôznymi inými hudobnými žánrami ako pop alebo country, bez ohľadu na ich hard rockový a post-grungeový základ. Skupina bola založená v roku 1995 v malom mestečku Hanna v provincii Alberta v Kanade spevákom a gitaristom Chadom Kroegerom, basgitaristom Mikom Kroegerom, gitaristom Ryanom Peakom a jeho bratrancom, bubeníkom Brandonom Kroegerom.

Súčasní členovia
Chad Kroeger – rytmická gitara, spev (1995–súčasnosť)
Ryan Peake – sólová gitara, sprievodný spev (1995–súčasnosť)
Mike Kroeger – basová gitara (1995–súčasnosť)
Daniel Adair – bicie, sprievodný spev (2005–súčasnosť)

Diskografia
1996 - Curb
2000 - The State
2001 - Silver Side Up
2003 - The Long Road
2005 - All The Right Reasons
2008 - Dark Horse
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
vodovod

Počet příspěvků : 381
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 20
Bydliště : Ždaňa

Návrat nahoru Goto down

Re: Nickelback

Příspěvek pro Maršál Křída za Thu Dec 16, 2010 3:32 am

Prvoplánovka, skupina jednoho modelu, na živo prý neskutečně sterilní... přesto se to příjemně poslouchá. Je to líbivé, nenáročné, nic společensky nepřijatelného jak po zvukové, tak tématické stránce. Prostě hudba pro masy se vším co k tomu patří. Sumasumárum, takový malý důkaz, že i taková hudba může být vkusná. Smile
avatar
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Re: Nickelback

Příspěvek pro Lus za Wed Mar 23, 2011 7:07 pm

Úžasná skupina Nuu Dlouho jsem nenašla nic nejaponského, co by se mi líbilo a tahle skupina mě ihned chytla a nepustila ^^ A také mě těší to, že její skladby hrají v rádiu, což se u mých oblíbenců moc často nestává Smile

A nejlepší písnička je bezkonkurenčně [You must be registered and logged in to see this link.] Nuu

Dále mezi mé oblíbené patří [You must be registered and logged in to see this link.] a [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Lus
Zástupce kapitána 8. divize
Zástupce kapitána 8. divize

Počet příspěvků : 1050
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 23
Bydliště : Asteroid B 612

Návrat nahoru Goto down

Re: Nickelback

Příspěvek pro Sponsored content


Sponsored content


Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru